CHP, İzmir ve Antalya gibi anketlerde düşük puanlar alan büyükşehir belediye adaylarını en son açıklamayı planlarken, seçimin kazanılması kritik görülen Antalya da mevcut başkan Muhittin Böcek’ten memnuniyet oldukça düşün.

 CHP, seçimin kazanılması kritik görülen Antalya’da da adayını en son açıklamayı planlıyor. Antalya’da 2019’da ittifak ile seçimi kazanan CHP, 31 Mart’ta ki seçimde kazanacak ismi aday göstermek için ince eleyip sık dokuyor.

  Mevcut başkan Muhittin Böcek’le ilgili memnuniyet anketleri düşük gelirken, kamuoyu anketleri de dikkate alınarak, son kararın verileceği ifade ediliyor. Böcek’in yeniden aday gösterilmemesi halinde, en güçlü aday olarak ise Antalyalılar tarafından çok sevilen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal görülüyor.  Aday gösterilmesi halinde Ümit Uysal’ın rakibi olacak isim ise ayrı bir merak konusu. AKP’de eski başkan Menderes Türel’in adı geçmesine rağmen, AKP’nin en büyük kozu ise Kepez’de ki hizmetlerinden dolayı büyük takdir toplayan Hakan Tütüncü olacak gibi görülüyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız anket ve haberde, Antalya halkının oyunun Ümit Uysal ve Hakan Tütüncü arasında paylaşıldığını ve aday gösterilmeleri durumunda, kazanan adayın küçük bir farkla kazanacağını söylemiştik. Partilerin kararı ne olur bilinmez ama aday gösterilmeleri halinde Ümit Uysal ve Hakan Tütüncü’ nün Antalya’da kıyasıya bir yarış içinde olacağı kesin.

07HABER

GENEL YAYIN YÖNETMENİ

SEMA KANALICI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.