TOKİ’den 32 ilde 281 taşınmaz için açık artırma

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde 32 şehirde bulunan 281 taşınmazı açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıyor. İstanbul ve Ankara’nın da aralarında bulunduğu illerdeki arsalar için 8 Ekim’de ihaleye gidilecek.
ANKARA-BHA
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ’den edinilen bilgilere göre satışa sunulan taşınmazlar arasında konut, ticaret, tarım, turizm, sanayi, sağlık, özel eğitim, lojistik ve sosyal tesis alanlarının yanı sıra akaryakıt istasyonu arsaları da yer alıyor.
İhale kapsamında İstanbul’da 17, Ankara’da 35, İzmir’de 15, Muğla’da 21, Afyonkarahisar’da 32, Eskişehir’de 24, Gaziantep’te 16, Antalya’da 10 ve birçok farklı ilde arsa satışa sunulacak. Toplamda 281 taşınmaz için alıcılar yarışacak.
İndirim ve taksit imkânı
Açık artırmada arsalar, isteğe göre peşin ya da vadeli alınabilecek.
-
Yüzde 25 peşinatla 48 ay vade
-
Yüzde 40 peşinatla 36 ay vade seçenekleri sunulacak.
Peşin ödeme yapanlara ise yüzde 15 indirim uygulanacak.
Açık artırma iki şehirde yapılacak
Satış için düzenlenecek açık artırmalar, 8 Ekim Çarşamba günü saat 10.30’da iki ayrı merkezde gerçekleştirilecek. Katılımcılar Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’ndan veya www.emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden çevrim içi teklif verebilecek.
Detaylı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.emlakmuzayede.com.tr adreslerinden ya da 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.