ANTALYA’DA MUHTEŞEM ZAFER...

 

31 Mart 2024
ANTALYA’DA MUHTEŞEM ZAFER...

 Antalya'nın siyasi atmosferi, seçim sonuçlarıyla büyük bir coşku ve umutla şekillendi. Mevcut Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Torosların evladı olarak bilinen ve halkın gönlünde taht kuran bir isim olan Muhittin Böcek zaferle dolu bir seçim sürecinden sonra yeniden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Böcek, nitelikli hizmet anlayışı ve kararlı duruşuyla Antalya'nın geleceğine yön verecek.

 Aynı şekilde, Kepez ilçesinde Mesut Kocagöz'ün ve Muratpaşa'da Ümit Uysal'ın, Konyaaltı’nda Cem Kotan’ın seçim zaferi, Antalya'nın kırmızıya boyanmasına neden oldu. Ümit Uysal ile beraber Kocagöz ve Kotan da, halkın güvenini kazanarak bölgeye sağladıkları yenilikçi projeler ve şeffaf yönetim anlayışlarıyla takdir topladılar. Bu başarılar, Antalya'nın her köşesindeki vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için birlikte çalışma kararlılığını simgeliyor.

 Muhittin Böcek, Ümit Uysal, Mesut Kocagöz ve Cem Kotan, Antalya'nın geleceğine yönelik parlak bir vizyon sunarak kentin gelişimine ve refahına katkı sağlama konusundaki kararlılıklarıyla tanınıyorlar. Bu seçim zaferleri, Antalya halkının güçlü liderlik ve etkili yönetim beklentilerine tam anlamıyla cevap veriyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazandığı bu güzel zafer Türkiye’ye ve Antalya’mıza hayırlı olsun. Güzel günler göreceğiz Türkiye’m.


07HABER 
GENEL YAYIN YÖNETMENİ
SEMA KANALICI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.