RESUL'UM

 Öyle bir bahçe ki, Resul’ umun Gül bahçesi, görünce gözlerim kamaşır, kendimi unuturum o anlarda! Cennet'ül  bakiyi  andırır her halı  ayan beyan!

Eyy Sevgili     

 Yaa Habibim, MUHAMMED' im, damarlarıma kadar işledi, O amber'i misk lahza kokusun! Her biri ayrı, ayrı koku Sala! Bir o yana bir bu yana sallana! Laleler, güller Yüreğim'e işledi, Sarhoş’u halın'da,   hallandım, Eyy Sevgili Yâr, Güller'in Efendisi, Arşı Ala'nın  müjdesi “Gül” Ahmed'im

 Hayran'a bıraktı bu mecnun, meczub'u görmüyor gözleri, Senden gayru'sunu, Aradım durdum  mecnun'ların  gönlünde! Yıllarca beklediğim Sevgili, Sen'de beni aramışsın Ümmet'im deyu! Eyy yâr, Nur'un beni, benden Ala! Hasret' in ise gün be gün arta! Şavkınla yoluma Işık tuta, Bir tanem, gözlerime Nur, gönlüm'de Sürur'um Oldun! Eyy Canım'da Can Sevgilim!

 

HATİCE GÜL BAYRAM

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.