CEM KOTAN: "HALK İKTİDARA DUR DEDİ"

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 53,64’ünü alan Cem Kotan Konyaaltı’nın yeni belediye başkanı oldu. 

01 Nisan 2024
CEM KOTAN: "HALK İKTİDARA DUR DEDİ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Örgütü önünde toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Kotan, “Kazandığımız bu büyük zafer büyük bir sorumluluk.  Genel başkanıma, ilçe başkanım Demet Gündüz’e ve yönetimine ama en çok sizlere teşekkür ediyorum. Konyaaltı’nda, Antalya’da ve tüm Türkiye’de güzel bir belediyecilik anlayışıyla hizmet yapacağız. Yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz. Önümüzdeki ilk genel seçimde de CHP’yi iktidar yapacağız” ifadelerini kullandı. Kotan’ın konuşmaları sık sık “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganıyla kesildi.

HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ

Herkesin belediye başkanı olacağını ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaşatacağı belirten Cem Kotan, “Konyaaltı’nın huzuruna huzur, güzelliğine güzellik katmak için yola çıktık ve bunu hep söyledik. Pankartlarımızı yırttılar, dedikodu yaptılar, iftira attılar ama biz dedik ki; bu çamura girmeyiz. ‘Biz Konyaaltı'nın huzurunu bozdurmayız’ dedik. En güzel cevabı da seçim akşamı halk verecek dedim. Konyaaltı cevabını verdi, ‘Yeniden CHP’ dedi. Sadece Konyaaltı da değil bütün merkezi ilçeler ve Antalya’mızda. Bizlere oy veren vermeyen herkesin, her zaman belediye başkanı olacağız. Sosyal demokrat belediye anlayışımızı bütün Konyaaltı’na bütün Antalya’ya bütün Türkiye’ye tekrar armağan edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

YEREL SEÇİMLERDE TÜRKİYE'DE İKTİDAR CHP OLMUŞTUR

CHP’nin yerel seçimde iktidara geldiğini vurgulayan Kotan erken seçim çağrısı da yaptı, “Yurttaşlarımız Antalya’da Muhittin Böcek’e 5 yıl daha, Konyaaltı’nda ise Cem Kotan’la CHP’yi tekrar seçmiştir. Türkiye İttifakı; Konyaaltı’nda, Antalya’da, İstanbul’da, Ankara’da, Manisa’da ve birçok ilimizde tabanda oluşmuştur. Bu zafer sizlerin sayesinde bu zafer CHP sayesinde. Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan yurttaşlar iktidara dur dediniz. Her zaman ‘Değişim güzel şeydir’ diyorum. Türkiye’de artık değişim olacak değişim. Erken seçim olmak zorunda” şeklinde konuştu.

 HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ve genel merkeze çok teşekkür eden Kotan: “Genel başkanımız Özgür Özel’in dediği gibi milli takım gol attığında sevinen herkesle aynı masaya oturacağız, oy isteyeceğiz. Bizim kıstasımız buydu. Sahaya indiğimiz de birlikte olduğumuz bütün arkadaşlarımızla gönüldaşlık yaptık. Parti ayırt etmeksizin bütün yurttaşlarımızın oyunu istedik onlar da bize oylarını verdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Türkiye İttifakı’na çok teşekkür ediyorum. Yola çıktığımız ilk andan itibaren yanımda olan ilçe başkanımız Demet Gündüz ve yönetimine, kadın kollarına, gençlik kollarına çok teşekkür ediyorum. Sahada çalışan, emek veren, yanımda duran, bazen önümde koşan, bize moral veren ama hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan sizler var olun her zaman yanımızda var olun”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.