Şahika Ercümen, Serbest Dalış Şampiyonası’nda üçüncü oldu

Milli sporcu Şahika Ercümen, 7’nci Dünya Outdoor Serbest Dalış Şampiyonası’nda sabit ağırlık çift palet branşında 91 metrelik dalışı ile Türkiye rekoru kırarak dünya 3’üncüsü oldu. 

28 Ağustos 2023
Şahika Ercümen, Serbest Dalış Şampiyonası’nda üçüncü oldu

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Honduras’ın Roatan şehrinde 19-27 Ağustos tarihlerinde düzenlenen 7’nci Dünya Outdoor Serbest Dalış Şampiyonası’nda milli sporcu Şahika Ercümen sabit ağırlık çift palet branşında 91 metrelik dalışı ile Türkiye rekorunun sahibi oldu.

Ercümen ayrıca bu dereceyle dünya 3’üncülüğünü elde etti.

Sabit ağırlık paletsiz branşında yarışan milli sporcu Görkem Gedik ise 69 metre ile Türkiye rekoru kırarak dünya 8’incisi oldu.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.