ADANA'DA OTOBÜSTEN DÜŞEN KADIN AĞIR YARALANDI

Adana'da yaşanan talihsiz bir olayda, hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünden düşen 75 yaşındaki Hatice Sabahi ağır yaralandı. Olay, 24 Nisan günü saat 14.30 sıralarında Sarıçam ilçesi Balcalı Mahallesi'nde meydana geldi. 

26 Nisan 2024
ADANA'DA OTOBÜSTEN DÜŞEN KADIN AĞIR YARALANDI

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kontrole giden Sabahi, evine dönmek için Vedat K.'nin kullandığı özel halk otobüsüne bindi. Ancak sürücünün direksiyon başında sigara içtiği sırada otobüs hareket ederken, kapı açık kalmıştı. Bu esnada otobüs kartını göstermek için ayağa kalkan Sabahi, dengesini kaybederek açık olan kapıdan düştü ve başını asfalta çarptı.

 

Kaza anı araç içi kamerasına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sabahi'ye ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Ancak 6 çocuk annesi Hatice Sabahi'nin beyin kanaması geçirdiği, köprücük ve kürek kemiği ile göğüs kafesinde kırıklar olduğu belirlendi. Kafatasında biriken kan boşaltılan Sabahi, yoğun bakım ünitesinde entübe edildi.

 

Olayın ardından sürücü Vedat K. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Ancak polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vedat K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Sabahi'nin emekli öğretmen eşi Cemil Sabahi ile çocukları, hastanede beklerken, iyi bir haber gelmesini umut ediyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.