SABİHA AKINCI KİMDİR?

Psikolog-Aile danışmanı Sabiha Akıncı’nın kendi kaleminden özgeçmişi… 

25 Ağustos 2023
SABİHA AKINCI KİMDİR?

Merhaba ben Psikolog, Aile Danışmanı, Regresyon Terapisti, Eğitmen, Yazar SABİHA AKINCI…

 13 mart 1991 tarihinde Burdur/Bucak’ta doğdum. Lise eğitimimi Bucak Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra, Girne Amerikan Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünü başarı burslu olarak kazandım. 2009-2014 yılları arasında lisans eğitimimi tamamlayarak Antalya’ya geri döndüm. Huzurevi, belediye psikoteknik merkezi gibi kurumlarda görev aldım. Pandeminin döneminden itibaren online olarak bireysel seanslarıma devam ettim. Sabiha Akıncı Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni kurdum. Bunun yanı sıra 2023 haziran ayı itibariyle Sabiha Akıncı Kişisel Gelişim Akademisi’ni aktif hale getirdim. Hem online sertifikalı kişisel gelişim, meslek edindirme, danışmanlık, koçluk eğitimleri vermeye hem de online olarak seanslar yapmaya devam etmekteyim. 16 Ağustos 2023 tarihinde ilk kitabım olan Zihin Hali Psikolojiye Yolculuk kitabımı çıkardım. Eylül ayı itibariyle de ikinci kitabım olan Eski Sevgilim Yeni Arkadaşım mı? İsimli kitabım tüm online satış mağazalarında yerini almaya hazırlanıyor.

 Tüm bunların dışında aldığım eğitimlerden bahsetmek istiyorum. Masal terapisi, Oyun terapisi, Regresyon terapisi, Bioenerji, Nefes terapisi, Bilişsel davranışçı terapi, Aile dizimi, DEHB, Çocuk resimleri analizi, Aile danışmanlığı, Evlilik ve çift terapisi, WISC-R zeka testi, Yaşam koçu, Çocuk ruh sağlığı, Boşanma terapisi, Travma ve yas terapisi, Bilinç analizi, Sigarayı bırakma, Tükenmişlik sendromu, Stres yönetimi, Anaokulu yöneticiliği, Rune sembolleri, kundalini reiki master eğitimleri, usui reiki master eğitimleri, Meditasyon koçluğu gibi daha sayamadığım pek çok eğitimimi tamamladım.

 Ağırlıklı olarak çalıştığım konular Regresyon terapisi, aile danışmanlığı, travmalar, bireysel terapiler.

 Size kısaca regresyon terapisinden de bahsetmek istiyorum. Regresyon terapisi, kaynağa inmek demektir. Yaşanılan problem her nereden kaynaklanıyorsa kişi bilinçaltı düzeyde o anıya götürülür ve oradaki duygular dönüştürülür. Böylece kişi artık o yükten kurtulur. Seanslarımdan aldığım sonuçlara bakınca en hızlı, etkili ve kalıcı yöntem olarak şu ana kadar keşfettiğim terapi modellerinden bir tanesi regresyon terapisidir. Regresyon terapisi kesinlikle hipnoz değildir. Ve tamamen bilimsel gerçekliği dayanmaktadır.

 Her geçen gün teknoloji ve bilim gelişiyor  bu gelişime değişime ayak uydurmak adına yeni eğitimler almaya ve kendimi, kurumlarımı geliştirmeye devam edeceğim.

 

İletişim bigileri:

Whatsapp : 0555 091 13 03

İnstagram: psikologsabihaakinci

Web site: psikologsabihaakinci.com tıklayınız

Online randevu: doktor takvimi Psk.Sabiha Akıncı Antalya (online seans) tıklayınız

Eğitim akademisi: sabihaakincikişiselgelişimakademisi.com tıklayınız

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.