EVLİ VE 5 ÇOCUK BABASI ADAMA KAÇTI… SÖZLERİ PES DEDİRTTİ!

Kocaeli’den 11 Haziran’da kaybolan 38 yaşındaki Esra Atalay’ın ailesi, kızlarının 70 yaşında, evli ve 5 çocuk babası Cengiz Gürsar tarafından kaçırıldığı iddiasıyla araştırmacı gazeteci Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı’nın dakikalar içerisinde bulduğu Atalay, canlı yayına bağlanarak sözleriyle şaşkınlık yarattı. Genç kadın, “Her istediğimi yapıyor. Ben daha ne isteyeyim? Pazardan istediğimi alıyor, evde tamir yapıyor. Üzerime titriyor, bana mutluluk veriyor” dedi. 

03 Eylul 2021
EVLİ VE 5 ÇOCUK BABASI ADAMA KAÇTI… SÖZLERİ PES DEDİRTTİ!

Kocaeli’de yaşayan 38 yaşındaki Esra Atalay, 11 Haziran Pazar günü kayıplara karıştı. Kızlarından yaklaşık 3 aydır haber alamayan Atalay ailesi, araştırmacı gazeteci Müge Anlı’ya başvurdu. Belediyede temizlik görevlisi olarak çalışan Esra Atalay’ın 22 yıldır beyin tümörü tedavisi gördüğünü söyleyen aile, kızlarının 70 yaşındaki evli ve 5 çocuk babası Cengiz Gürsar tarafından kaçırıldığını iddia etti. Tedavisi sebebiyle evlenmesi yasak olan Esra Atalay’ın mal varlığı sebebiyle kaçırıldığını, zorla tutulduğunu belirten aileye güzel haber ise dakikalar içerisinde
geldi.
“HER İSTEDİĞİMİ YAPIYOR”
Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, üç aydır kayıp olarak aranan genç kadını dakikalar içinde bularak canlı yayına bağladı. Kendi isteği ile kaçtığını söyleyen Esra Atalay, “Ailem beni bunaltmıştı. Ben onun yanında insan olduğumu anladım.
Her istediğimi yapıyor. Ben daha ne isteyeyim? Pazardan istediğimi alıyor, evde tamir yapıyor. Üzerime titriyor, bana mutluluk veriyor. “ şeklinde konuştu.
“BEN SENİ O ADAMA YAR ETMEM”
Kızlarının bulunmasına sevinemeden duydukları karşısında fenalık geçiren anne ve baba, Esra Atalay’ın silah zoruyla tutulduğunu iddia etti. Gözyaşları içinde kızına seslenen anne Nefize Atalay, “Kızımın 70 yaşındaki adamla olmasını
istemiyorum. Babası ile günlerdir uykularımızı terk ettik. Ekmeğimi yedin, seni bu yaşa ben getirdim. Ben seni o adama yar etmem” dedi.

“ESRA BENİ KAÇIRDI”
Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 38 yaşındaki Esra Atalay’ı kaçırdığı iddia edilen Cengiz Gürsar’ı da bularak yayına bağladı. Evli ve 5 çocuk babası Gürsar, “Benim Esra ile 17 senelik mazim var. Onunla ben ilgilendim. Doktorlara götürdüm. Esra’nın üzerindeki evi ben aldım. Esra beni kaçırdı. ‘Gidiyoruz’ dedi” diyerek
kendisinin kaçırıldığını iddia etti.
MÜGE ANLI TEPKİ GÖSTERDİ
Canlı yayında şaşkınlık yaratan sözler sonrası tepkisini dile getiren Müge Anlı, “Kendi kızınıza evli ve 5 çocuklu adam dadansa hoşunuza gider mi? Bu kızın hayallerini elinden aldınız. Ona bir nikah kıydıramadınız, bir davul zurnayla düğün yapamadınız. Peki verdiklerinizin yanında kaybettirdikleriniz ne olacak? Bunların yanıtını nasıl vereceksiniz?” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.