Yeşildere Mahallesinde üzerinden kimlik çıkmayan madde bağımlısı erkek cesedi bulundu

Antalya’da uyuşturucunun merkezi olarak bilinen Yeşildere Mahallesi’nde kullanılmayan metruk biraların arasında, madde bağımlısı üzerinden kimlik çıkmayan erkek cesedi bulundu. Yapılan kontrolde cesedin kasık bölgesinde enjektör takılı olduğu belirlendi. 

03 Eylul 2021
Yeşildere Mahallesinde üzerinden kimlik çıkmayan madde bağımlısı  erkek cesedi bulundu

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi 1176 Sokak'ta yer alan metruk binaların yanında bulunan boşluk alanda meydana geldi. 40 yaşlarında bir erkeğin yüz aşağı hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olayı soruşturmak için gelen polis, yerde bulunan ekmekleri toplayıp çöpün kenarına bıraktı

İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hareketsiz yatan kişinin 8 saat kadar önce yaşamını yitirdiği belirlendi. Cesedin kasık bölgesinde ete saplı olarak bir şırınga bulundu. Yapılan incelemede kimlik bilgisine ulaşılamadı. Ceset, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, olay yerindeki ekmek parçalarını gören polis, hepsini toplayıp, çömün kenarına bıraktı. Polis cesedin kime ait olduğunu belirlenmesi için çalışma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.