Antalya’yı temsil edecek Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının rakipleri belli oldu

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde Antalya’yı temsil edecek Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının rakipleri belli oldu. 12 takımın mücadele edeceği A Grubu’nda yer alan Muratpaşa’nın Sultanları, ekim ayında başlaması planlanan lig için bu hafta toplanacak. 

02 Ağustos 2021
Antalya’yı temsil edecek Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının rakipleri belli oldu

 
Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde Antalya’yı temsil edecek Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının rakipleri belli oldu. 12 takımın mücadele edeceği A Grubu’nda yer alan Muratpaşa’nın Sultanları, ekim ayında başlaması planlanan lig için bu hafta toplanacak.
Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde gruplar, 2021-2022 voleybol sezonuna ilişkin görüş ve önerilerin paylaşıldığı değerlendirme toplantısında belli oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ankara merkez ofisinde gerçekleşen toplantıya, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve TVF yöneticilerinin yanı sıra kulüp temsilcileri katıldı. Toplantıda, Muratpaşa Belediyespor’u temsilen voleybol şube sorumlusu Sertaç Güngör yer aldı. Toplantıda bu sezon 1. Lig’de mücadele edecek takımların grupları kura çekimiyle belirlendi. Buna göre Muratpaşa Belediyespor, Edremit Altınoluk, Sivrihisarspor, Çanakkale Belediyesi, Göztepe, Karşıyaka, Özel Gelişim, Fethiye Bahçeşehir Koleji, Sakarya Voleybol, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş’la A Grubu’nda yer aldı. Ekim ayında başlaması planlanan lig için Muratpaşa’nın
Sultanları, bu hafta Cuma günü bir araya gelecek. Takım çalışmalarını Antalya’da sürdürecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.