Konyaaltı Etüt Merkezi’nden ilk 100 bine

Her yıl onlarca öğrenciyi hayallerine kavuşturan Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi, 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) yüzde 87 başarı elde etti. 

02 Ağustos 2021
Konyaaltı Etüt Merkezi’nden ilk 100 bine

 
Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi çatısı altında hizmet veren ve her yıl onlarca öğrenciyi ücretsiz üniversite sınavına hazırlayan Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi, bu yıl da büyük başarıya imza attı. Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi, 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde yapılan YKS’de yüzde 87 oranında başarı elde etti. Sıralamada Beşir Paslı sözel puan türünde, Deniz Dalgıç ve Darıa Elif Yurtseven dil puanı türünde ilk 15 binin içinde yer aldı.
 
İLK 100 BİNDE 12 ÖĞRENCİ
Her yıl onlarca öğrenciyi hayallerine kavuşturduklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu yıl gerçekleştirilen YKS’de ilk 100 binde 12 öğrencinin yer aldığını bildirdi. Pandemi gölgesinde, zor şartlarda sınava hazırlanan öğrencilerin büyük bir gayret gösterdiğini dile getiren Başkan Esen, bu zorlu sürece rağmen sonuçların oldukça sevindirici olduğunu söyledi. Etüt Merkezi’nin her yıl katlanarak artan bir başarı grafiğine sahip olduğunu ifade eden Esen, tercihlerin yapıldığı dönemde de öğrencilerin yanında olacaklarını
kaydetti. Başkan Semih Esen, tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
 
ÖĞRENCİLERDEN ESEN’E TEŞEKKÜR
Hiçbir ücret ödemeden üniversiteye hazırlandıkları Etüt Merkezi’nde kendilerine dersin dışında rehberlik, sınav motivasyonu ve psikolojik desteğinde verildiğini ifade eden öğrenciler ise bu zorlu dönemde yanlarında olan Başkan Semih Esen ve etüt öğretmenlerine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.