İYİ PARTİ FİNİKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET DÜLGEROĞU: “ŞİŞİRİLMİŞ ŞOV GÖSTERİLERİNİZ, KAYBEDİLEN OYLARI GERİ GETİRMEZ.”
GÜNDEM, 27 Mart 2024 01:37İYİ Parti Finike Belediye Başkan Adayı Mehmet Dülgeroğlu, Turunçova Sanayi Sitesi'nde esnaf dostlarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Sanayi esnafı, kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını dile getirdi. "Sn. Geyikçi borç mağduru bir belediye başkanını 5 yıldır oynadı. Ama! Şu an görüyoruz ki mağdur değilmiş. İşleri güçleri şov yapmakmış." diyerek mevcut belediye yönetimini eleştirdi. "Bunu da 5 yılın sonunda attıkları havai fişeklerden, yaktıkları maytaplardan, çakarlı arabalardan anlıyoruz." şeklinde devam eden Dülgeroğlu, "Yani size gelecek hizmetler havaya saçılıyor, maytapların ucunda yanıyor, çakarlı arabaların ışığında sönüyor." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.
Finike'ye yapılan harcamaların gereksiz gösterilere dönüştüğünü belirten Dülgeroğlu, "Bu harcanan yüz binlerce lira Finike’mize hizmet olarak gelebilir, ihtiyaç sahibi halkımıza derman olabilirdi. Ama yok, şişirilmiş içi bomboş şovlarla, halkın gözünü boyamak için kendilerince güç gösterisi yapıyorlar." dedi.
Belediye yönetiminin 5 yıldır yolların bakımını ihmal ettiğini vurgulayan Dülgeroğlu, "Bakın 4.5 senedir yollarımız delik deşik. Bir yerden bir yere giderken çukura düşmemek için yol arıyorsunuz. 5 yıldır arabanızı kaç defa tamire götürdünüz? Ne kadar tamir parası verdiniz?" diye sordu ve ekledi: "İş bilmez belediye yönetimi yüzünden bu paralar cebinizden çıktı, ekmeğinizden kestiniz."
Dülgeroğlu, seçimlere yaklaşılmasıyla birlikte mevcut yönetimin harekete geçtiğini ifade ederek, "Niye güven kaybettiklerini biliyorlar, oy korkusu sardı." şeklinde konuştu.
Gelecek vaatlerinin geçmişteki vaatlerle benzer olduğunu belirten Dülgeroğlu, "Şimdi kalkmış organize sanayi yapacağım diyor. Kültür merkezi, meydanlar, kapalı pazar yeri yapacağım diyor. 5 yıl önce ne vaat ettiyse onları tekrar söylüyor." diyerek mevcut yönetimi eleştirdi ve halkı uyarmaya devam etti.
Son olarak, "Ben olarak söz veriyorum. Ekibim ile birlikte hizmet için geliyoruz, halkın arasında, halk ile elele, Finike’mize aydınlık, huzurlu dolu günleri getireceğiz. Söz veriyorum." diyen Mehmet Dülgeroğlu vaatlerini dile getirdi.
GÜNDEM, 27 Mart 2024 01:37
Yorumlar (0)

Türk Girişimciliğinin Yükselen Yıldızı: Ahmet Can’ın Başarı Hikayesi

Köksal Selçuk: Emek En Yüce Değerdir – 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun

Eren Canak’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Bilim ve Doğa Tutkusuyla Yükselen Bir Lider: Eren Canak Kimdir?

RTÜK, Sokak Röportajları İçin Çalışma Başlattı

İstanbul'da İlk 3 Ayda 41 Milyon Muayene

2025 Yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Valimiz Sayın Hulusi Şahin’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

42 İlde FETÖ'ye Yönelik Düzenlediğimiz Operasyonlarda; 169 Şüpheli Yakalandı

Dolandırıcı Organize Suç Örgütü Üyesi 41 Şüpheli Yakalandı

Toplum Destekli Polis Ekipleri Öğrencilere Trafik Güvenliği, Güvenli Oyun Alanları ve 112 Kullanımı Hakkında Bilgilendirmelerde Bulundular

Antalya, Aydın, Samsun ve Tekirdağ’da Jandarma Ekipleri Tarafından Öğrencilere Trafik Bilgilendirmesi Yapıldı

Hassas Burunlar "Maya" ve "Liya" Narkotik Dedektör Köpekleri Uyuşturucuyla Mücadelede Önemli Rol Alıyor

İmparator'un serveti duyanların dudaklarını uçuklattı

GÜÇLÜ KADINLAR, GÜVENLİ YARINLAR: AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDE KADINLARA YÖNELİK AIKIDO EĞİTİMİ BAŞLADI

ADNAN ASAR’DAN TBMM’DE MHP'Lİ ABDURAHMAN BAŞKAN’A ZİYARET: ESNAFIN SORUNLARI GÜNDEME GELDİ

“ALIN TERİ KUTSALDIR, RANT DÜZENİ HARAMDIR!”

Müyorbir'den “Günümüzde Türk Halk Müziği” Paneli

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan Dr. Köksal Selçuk’a Önemli Açıklamalar

Başkomutana çağrı....

BAŞKAN BÖCEK’İN DİPLOMASI SAHTE Mİ?

AESOB Başkanı Adlıhan Dere'den ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın'a Ziyaret

Geleceğin kadınları, bugünün güçlü adımlarıyla yetişiyor

Antalya dahil 4 ilde dolandırıcılara kripto operasyonu

Altın fiyatlarında son durum?

Provokasyon partisine dönen CHP çok yoğun şaibe ve şüphe altındadır

Antalya’nın Markaları Küreselleşme Yolunda

Jandarma, Canlar Şenliği'nde KADES'i Tanıttı

12 Ayrı Yasa Dışı Alkollü İçki İmalathanesi Deşifre Edildi, 137 Şüpheli Yakalandı

Siber Suçlarla Mücadele Kapsamında 68 İlde Gerçekleştirilen Operasyonlarda 169 Şüpheli Yakalandı

Resim Yarışmalarında ödüllere doymayan gururumuz FATIMA ERVA EREN

Devlet Sanatçısı Beste Özdemir’den Ankara’da Türk Halk Müziği Ziyafeti

Anahtar Parti İl Başkanı: "Çocuklarımızı Kaderine Terk Etmeyeceğiz"

Adnan Asar’dan SGK İl Müdürü Tanrıöver’e Ziyaret

ANTALYA’DA KONYA RÜZGARI ESİYOR: KONYA MİRAY ETLİ EKMEK SALONU

Fatih Bayhan, Sebîlürreşad Kültür ve Sanat Merkezi’nin Başarısının Arkasında

Prof. Dr. Ziya Burhanettin Güvenç, Samsun Rotary Kulübü’nde Kalkınma ve Refahı Anlattı

Ferhat Durmuş, "Gönül Dağı Nefesi" Konserinin Müzikal Başarısının Mimarı

Selma Geçer, Azerbaycan’ın Coşkusunu "Gönül Dağı Nefesi" Konserinde Yükseltti
