Hacı Yaşar Sezer Kur’an Kursu temeli atıldı
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 01 Nisan 2021 02:26Kepez’in Şafak Mahallesi’ne inşa edilecek Hacı Yaşar Sezer Kur’an Kursu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kepez’in Şafak Mahallesi’ne inşa edilecek Hacı Yaşar Sezer Kur’an Kursu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde düzenlenen törene Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, emekli il müftüsü Osman Artan, muhtarlar ve din görevlileri katıldı. Temel atma töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hayır sahibi iş insanı Yaşar Sezer’e teşekkür etti. Güzel bir eserin temelini atmak için bir araya geldiklerini belirten Başkan Tütüncü, “ Din eğitimi anlamında mahallemize ışık saçacak çok güzel bir tesisin temelini atıyoruz. Allah hayırseverimizden razı olsun. İnşallah hayırlısıyla tamamlamayı ve burada Yaşar amcamızın arzu ettiği gibi, istediği gibi güzel güzel nesillerin yetişmesi hepimize nasip olsun. ”diye konuştu.
Üstün gayret gösterdi
Eserin Kepez’e kazandırılmasında emekli il müftüsü Osman Artan’ın üstün gayretlerinin olduğunu da dile getiren Başkan Tütüncü, “Osman hocamıza da huzurlarınızda ben çok teşekkür etmek istiyorum. Mülkiyet ve imar sorunlarının çözülmesinden tutun, projenin hazırlanmasına kadar son derece üstün gayretleri oldu. Kendilerinden Allah razı olsun. İnşallah hayırlı bir biçimde tamamlayıp, tekrar buranın açılışını gerçekleştirmek bize de nasip olur. Kepez’imizde yeni yeni ibadethaneler, yeni yeni Kur’an kursları... Bunların hepsi büyük bir heyecanla temel atma aşamasına geldi. “ dedi.
Kepez’e yeni müjde
Konuşmasına bir müjdeyle devam eden Tütüncü, “Önümüzdeki günlerde Antalya’da bir güzel caminin daha belediyemiz girişimiyle inşallah temelini atacağız. Mimari özellikleri bakımından tarihimizin çok özel bir devrine ışık tutan bir cami olacak.“ diye konuştu.
Hayırsevere teşekkür
Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu da, Kepez İlçe müftülüğü olarak Türkiye’de şuanda en fazla 4-6 yaş Kur’an kursun bünyesinde bulundurmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Arcaklıoğlu, “Şuan itibarıyla 135 adet 4-6 yaş Kur’an Kursumuz, 150 kişi kuran kursu öğreticimiz, 904 kayıtlı 4-6 yaş öğrencimizle eğitime devam ediyoruz. Pandemi öncesinde Türkiye’de il ve ilçe bazında ilk beşteydik. 3000 öğrencimiz vardı. “ dedi.
İlçe müftüsü Arcaklıoğlu, Antalya’da ilk müstakil 150 öğrenci kapasiteli 4-6 yaş Müftü Kemal Uçkun Kur’an kursunu Karşıyaka Mahallesi’nde açacaklarını da sözlerine ekledi.
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ, 01 Nisan 2021 02:26
Yorumlar (0)

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti

GAZETECİ MEHMET ÇİÇEK’TEN TAZİYE MESAJI

İsa Kaplan " 3 Mayıs, Türk milletinin tarih sahnesindeki onurlu yürüyüşünün simgesidir "

ANAHTAR PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANI MEHMET ÇALIŞKAN BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Meteoroloji'den 11 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

“Gülşen” tiyatro oyunu büyük alkış aldı

Kemer Belediyesi “Can dostlarına” sahip çıkıyor

Kemer’de parklar yenileniyor

Kepez Kitap Fuarı’na eğitimci yazar Cesur’dan duygusal dokunuş

Asgari ücrete ARA ZAM açıklaması!

Otoyol Jandarması Ekipleri, Şehirlerarası Otobüslere 'Yolcu' Gibi Binerek Sürücüleri Denetliyor

Skolyoz Hastası Barış'ın Polis Olma Hayali Gerçekleşti

Minik Yürekler Emniyetle Buluştu: Öğrencilere Polislik Mesleği Tanıtıldı

Esenyurt’ta Tehlikeli Şekilde Araç Kullanarak Çocukların Canlarını Tehlikeye Atan Servisi Sürücüsü Yakalandı

Kırmızı Bültenle Uluslararası Seviyede Aranan Ş.Ç. ve Ö.A. İle Ulusal Seviyede Aranan M.G. ve S.E.Ö. İsimli Şahısları Ülkemize Geri Getirdik

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Şok İddia!
YGD, Gazetecilere 12 Kategoride Ödüller Verecek

DİYARBAKIR’DA “TÜRKİYE’NİN TEKNOLOJİK GELİŞMESİNDE GENÇLERİN ROLÜ ” SEMPOZYUMU

İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya'nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Jandarmanın Yeni Yardımcısı "Robot Köpek" Envantere Girdi

Düzensiz Göçe Yönelik 420 Bin 269 Kişinin Kimlik Kontrolünün Yapıldığı Denetimlerde 547 Düzensiz Göçmen Yakalandı

İstanbul'da 407, Tokat'ta 1 ve Van'da da 1 olmak üzere 409 Şahıs Gözaltına Alındı

TÜRKİYE’DE BİR İLK: ABB ŞİMDİ DE SOSYAL DESTEK ALAN ASGARİ ÜCRETLİ VE EMEKLİLERİN SAĞLIK KATILIM PAYLARINI ÖDÜYOR

HPV AŞISI VE DİYABET SENSÖRÜ PROJELERİ ÖDÜL GETİRDİ - TÜRKİYE KALİTE DERNEĞİ’NDEN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE ÖDÜL

Antalya Büyükşehir Belediyesi Boğaçayı Bilim Kurulu yaz tedbirleri için toplandı

BAŞKAN KOTAN KONYAALTI ESNAFIYLA BULUŞTU

Muratpaşa Doğu Garajı’nda Şüpheli Çanta Paniği!

Jandarma Genel Komutanlığı TEKNOFEST’te Yerini Aldı

Sahil Güvenlik Komutanlığı TEKNOFEST’te Yerini Aldı

“NARKOKAPAN-MERSİN” Operasyonu Kapsamında 112 Torbacı Gözaltına Alındı

SASAM İçişleri Bakanlığının desteğiyle 1. SASAM Strateji Zirvesi düzenledi

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın: “Emek, Toplumun Güçlü Yarınlarının Teminatıdır”

Mehmet Fatih Kayhan Öncülüğünde Medya Tanıtım Toplantısı Yapıldı

MSG YAPIM’DAN 1 MAYIS MESAJI: EMEĞİN VE ALIN TERİNİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

GAZİPAŞA’DA AFET GERÇEĞİ PANELİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Türk Girişimciliğinin Yükselen Yıldızı: Ahmet Can’ın Başarı Hikayesi

Köksal Selçuk: Emek En Yüce Değerdir – 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun

Eren Canak’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Bilim ve Doğa Tutkusuyla Yükselen Bir Lider: Eren Canak Kimdir?
