13 Ağustos 2026 Perşembe ANTALYA 28°
SON DAKİKA
BHA

Liseler Arası Münazara Yarışması'nın şampiyonu belli oldu

Battalgazi Belediyesi ile Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Liseler Arası Münazara Yarışması’nın finali, Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

27 Nisan 2026 1,2B okunma
Liseler Arası Münazara Yarışması'nın şampiyonu belli oldu
Liseler Arası Münazara Yarışması'nın şampiyonu belli oldu

MALATYA - BHA 

Battalgazi Belediyesi, gençlerin fikir, kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmaya yönelik etkinlik ve programlarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası münazara yarışmasının finali gerçekleştirildi.

Final programında Hüseyin Kölük Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hacı Ahmet Akıncı Anadolu Lisesi öğrencileri karşı karşıya geldi. “Şehir Planlamasında Modernizm ve Geleneksel Yaklaşım” başlığı üzerine gerçekleştirilen münazara sonunda Hüseyin Kölük Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.

Birincilik elde eden öğrencilere 12 bin TL’lik ödül, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül tarafından takdim edildi. Yarışmada ikinci olan Hacı Ahmet Akıncı Anadolu Lisesi öğrencileri ise ödüllerini Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz’ın elinden aldı.

Programa öğrencilerin yanı sıra okul idarecileri ve öğretmenler de katıldı. Gençlerin düşüncelerini ifade etme ve tartışma becerilerini geliştirmeye katkı sunmayı amaçlayan yarışma, ödül töreniyle tamamlandı.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.