13 Ağustos 2026 Perşembe ANTALYA 28°
SON DAKİKA
BHA

Kar altında kesintisiz su mesaisi: OSKİ 400 personelle sahada

Ordu genelinde etkili olan yoğun kar yağışına rağmen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu arızalarına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına önceden tedbirlerini alan OSKİ, 400 personel ile 221 araç ve iş makinesinden oluşan ekiplerini sahada hazır bekletiyor.

20 Ocak 2026 908 okunma
Kar altında kesintisiz su mesaisi: OSKİ 400 personelle sahada
Kar altında kesintisiz su mesaisi: OSKİ 400 personelle sahada

ORDU - BHA

İçme suyunun kesintisiz şekilde sağlanması için gece gündüz görev yapan OSKİ ekipleri, kar yağışı sonrası meydana gelen arızalara zaman kaybetmeden müdahale ediyor. Zorlu hava ve arazi şartlarına rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, gelen ihbarlara kısa sürede ulaşarak arızaları yerinde gideriyor.

"Ekiplerimiz 7/24 sahada vatandaşlarımızın hizmetinde''

Vatandaşların su arızaları nedeniyle mağduriyet yaşamaması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, 19 ilçenin tamamında ekiplerin hazır durumda olduğunu ifade etti.

Yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışıyla birlikte ekiplerin teyakkuza geçtiğini vurgulayan Us, şu açıklamalarda bulundu:

"OSKİ olarak gece gündüz demeden, kent merkezi ve kırsal ayrımı gözetmeksizin her noktaya ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçelerde oluşturduğumuz arıza ekiplerimiz aracılığıyla meydana gelen içme suyu ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale ediyoruz. Şu ana kadar süreci sorunsuz bir şekilde yönetiyoruz."

Kar Altinda Kesi̇nti̇si̇z Su Mesai̇si̇ Oski̇ 400 Personelle Sahada (8)

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.