13 Ağustos 2026 Perşembe ANTALYA 28°
SON DAKİKA
BHA

Kayseri'de sigorta yapma vaadiyle 3 milyonluk vurgun!

Kayseri merkezli 3 ilde gerçekleştirilen operasyonda, sigorta yapma vaadiyle vatandaşları dolandıran 5 zanlıdan 3’ü tutuklandı.

13 Eylül 2025 2,4B okunma
Kayseri'de sigorta yapma vaadiyle 3 milyonluk vurgun!
Kayseri'de sigorta yapma vaadiyle 3 milyonluk vurgun!

KAYSERİ-BHA

Operasyonda 65 kişinin toplam 3 milyon 39 bin lira zarar gördüğü belirlendi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkiye genelinde sigorta vaadiyle dolandırıcılık yapıldığı bilgisi üzerine geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan operasyonlarda, B.G.A. (25), A.Ü.G. (23), S.Ç. (18), B.Ü. (23) ve V.A. (24) gözaltına alındı.

Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda dolandırıcılıkta kullanıldığı tespit edilen bir arama yönlendirme cihazı, bir ruhsatsız tabanca, 20 tabanca fişeği, 10 cep telefonu, 11 sim kart, 2 hard disk ve bir dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan B.G.A., A.Ü.G. ve S.Ç. tutuklanırken, B.Ü. ve V.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.