İstanbul Havalimanı’ndan Tarihi Yolcu Rekoru: Bir Günde 271 Binden Fazla Ziyaretçi
İstanbul Havalimanı, 25 Temmuz’da 271 bin 836 yolcuya ev sahipliği yaparak tüm zamanların en yüksek günlük yolcu trafiğine ulaştı. İGA, bu başarının Türkiye'nin havacılıktaki küresel rolünü güçlendirdiğini belirtti.
İstanbul Havalimanı, 25 Temmuz günü ulaştığı yolcu sayısıyla kendi rekorunu yeniledi. Toplamda 271 bin 836 yolcunun ağırlandığı günde, havalimanı tarihinde ilk kez bu seviyeye ulaşıldı.
Havalimanı işletmecisi İGA'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu rekorun Türkiye'nin küresel havacılıktaki konumunu güçlendirdiği vurgulandı. Açıklamada, “Böylesine yoğun bir günü başarıyla tamamlamak ve ülkemizi uluslararası alanda daha görünür kılmak bizim için büyük bir gurur” denildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 1 milyon kişiye daha ücretsiz sigara b…

Bakan Yumaklı: Gıda güvenilirliğinde taviz yok

Kültür ve Turizm Bakanlığının 2027 bütçesi açıklandı

Dünya genelinde alarm: 33 ülkeden vatandaşlara acil durum stoku çağrısı

Bakan Bayraktar: Oruç Reis Pakistan yolunda
