Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya

Gazeteci Mehmet Çiçek'in Mutlu Günü: Kızının Mezuniyet Gururu

Haber : Murat Genç/ Diyarbakır  

03 Haziran 2025
Gazeteci Mehmet Çiçek'in Mutlu Günü: Kızının Mezuniyet Gururu

Gazeteci Mehmet Çiçek'in Mutlu Günü: Kızının Mezuniyet Gururu

Cumhur Haber Ajansı Güneydoğu Temsilcisi, deneyimli gazeteci Mehmet Çiçek, kızı Sevgi Çiçek’in Pirinçlik Ortaokulu’ndan mezuniyet sevincini yaşadı. Aile bireyleriyle birlikte katıldığı törende duygu dolu anlar yaşayan Çiçek, bu özel günü unutulmaz kıldı.

Törende bir konuşma yapan Mehmet Çiçek, kızıyla gurur duyduğunu belirterek, “Bugün hem bir baba olarak hem de bir eğitim gönüllüsü olarak gururluyum. Kızım Sevgi’nin başarısı bizim için en büyük ödül. Bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize ve okul çalışanlarına teşekkür ediyorum. Eğitim camiamızın özverili çalışmaları, çocuklarımızın geleceğine yön veriyor,” dedi.

Sevgi Çiçek’in mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne olurken, aile fotoğraflarıyla anı ölümsüzleştirildi. Çiçek ailesi bu anlamlı günde sevgi, mutluluk ve gururu bir arada yaşadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.