13 Ağustos 2026 Perşembe ANTALYA 28°
SON DAKİKA

Ak Parti Karayazı ilçe Teşkilatı Ankara'da Önemli Ziyaretlerde Bulundu

Haber : Murat Genç / Ankara

26 Şubat 2025 8,6B okunma
Ak Parti Karayazı ilçe Teşkilatı Ankara'da Önemli Ziyaretlerde Bulundu
Ak Parti Karayazı ilçe Teşkilatı Ankara'da Önemli Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Karayazı İlçe Teşkilatı'ndan Ankara Çıkarması

AK Parti Karayazı İlçe Teşkilatı, 8. Olağan Büyük Kongre kapsamında Ankara’da önemli ziyaretler gerçekleştirdi.AK Parti il Başkan Yardımcısı Servet Tutkun ve ilçe Başkanı Adnan Atalay öncülüğünde yapılan ziyaretlerde, milletvekilleri ve parti yöneticileriyle bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu.

Başkan Adnan Atalay, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, AK Parti teşkilatlarının her zaman Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu vurgulayarak, "Karayazı Teşkilatı, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz, Göz Bebeğimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olduğu gibi, 8. Olağan Büyük Kongre’de de yanında. Yolumuz AK, davamız Hak" ifadelerini kullandı.

Milletvekillerine Ziyaret

AK Parti Karayazı İlçe Teşkilatı, Ankara programı kapsamında Gazi Meclis’te bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi.

  • AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat ile bir araya gelen heyet, misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için kendisine teşekkür etti.
  • AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz ziyaret edilerek, bölgesel konular ve teşkilat çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
  • AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü ile yapılan görüşmede, teşkilat çalışmaları ve bölgesel kalkınma üzerine değerlendirmeler yapıldı.
  • Önceki dönem İçişleri Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ile gerçekleşen görüşmede, teşkilatın çalışmaları ve bölgedeki gelişmeler ele alındı.

Başkan Atalay, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'na seçilen tüm üyeleri tebrik ederek, üstlendikleri görevlerde başarılar diledi.

AK Parti Karayazı İlçe Teşkilatı’nın Ankara temaslarının, ilçenin kalkınması ve teşkilatın güçlenmesi adına önemli bir adım olduğu belirtilirken, ziyaretlerin ilerleyen süreçte devam edeceği ifade edildi.

 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.
Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.