Engelli ve Özel Gereksinimli Çocuklara Büyük Destek
Engelli ve özel gereksinimli çocukların hayatını kolaylaştırmak ve topluma daha aktif katılımlarını sağlamak amacıyla önemli bir yardım gerçekleştirildi. DENGE PARTİSİ Genel Başkanı Gökhan Evren öncülüğünde, MODA YAPI VE BERAT YAPI İNŞAAT ve iş kadını Güneş Dağ ’ın iş birliğiyle ihtiyaç sahibi çocuklara tekerlekli ve akülü sandalyeler temin edildi.
Bu anlamlı girişim, hem çocukların hareket özgürlüğünü artırarak yaşam kalitelerini yükseltmeyi hem de toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğini sergilemeyi hedefliyor. Projeye katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlar, bu duyarlılıklarıyla örnek bir davranış sergiledi.
Bu tür yardım ve desteklerin artması, yalnızca ihtiyaç sahiplerinin hayatını kolaylaştırmakla kalmıyor; aynı zamanda toplumda farkındalık yaratıyor ve dayanışma ruhunu güçlendiriyor. Toplumun her kesiminden bu tür girişimlerin çoğalması temennisiyle, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler
Merkez Sağ Parti Bursa’da Coşkulu Kongreye Ev Sahipliği Yaptı

Vezirköprü’de Kunduz Er Meydanı Güreş Coşkusuna Sahne Oldu

Pop kraliçesi yeniden sahnede: Roya’nın Yeşil Tiyatro konserinden muhte…

Anahtar Parti Terme İlçe Yönetiminden Sıcak Havada Anlamlı Etkinlik: “S…

Terme TSO Başkan Adayı Muharrem Çelik: “Ayrıştırmadan, ortak akılla ve …
