MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE ACAR 33 EMLAK OTOMOTİV’E ÖDÜL
Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü.
12 Ağustos'ta ASSİM’de gerçekleştirilen Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde, Acar 33 Emlak ve Otomotiv'in sahibi Teslime Acar ödüle layık görüldü.

Teslime Acar’a ödülünü, Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar takdim etti. Ödülünü alırken kısa bir konuşma yapan Teslime Acar, "Bu ödül, işimize olan tutkumuzun ve ekip arkadaşlarımızın özverisinin bir yansıması olarak çok kıymetli. Acar 33 Emlak ve Otomotiv olarak, müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutarak, sektördeki yenilikçi yaklaşımlarımızla bu başarıyı elde ettik. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

COP31'de ulaşım ücretsiz elektrikli otobüslerle sağlanacak

Türkiye ve Kuzey Makedonya sağlık alanında güçlerini birleştiriyor

İstanbul'da 310,5 milyon TL değerinde kaçak elektronik sigara ele geçir…

İçişleri Bakanlığı’nda Kritik Yapılanma: 112 Acil Çağrı ve Koordinasyon…

4 ilde faili meçhul cinayet operasyonu: Şüpheliler gözaltında
