13 Ağustos 2026 Perşembe ANTALYA 28°
SON DAKİKA
GÜNDEM

MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE KALES TARIM GRUBU’NA ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 23.sü düzenlenen ödül töreni organizasyonu 12 Ağustos akşamı ASSİM’de gerçekleştirildi. Moda, Sanat ve İş Dünyası ödül töreninde Antalya’nın önde gelen esnaf odası başkanları, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri ödüle layık görüldü.

14 Ağustos 2024 3,1B okunma
MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE KALES TARIM GRUBU’NA ÖDÜL
MODA, SANAT VE İŞ DÜNYASI ÖDÜL TÖRENİNDE KALES TARIM GRUBU’NA ÖDÜL

12 Ağustos'ta ASSİM’de gerçekleştirilen Moda, Sanat ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde, Kales Tarım Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sevinç Erkul Coşar ödüle layık görüldü.

 Sevinç Erkul Coşar’a ödülünü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan takdim etti. Ödülünü alırken yaptığı konuşmada Coşar, "Bu ödülü almak benim için büyük bir onur. Kales Tarım Grubu olarak, ekibimizle birlikte başarılarımıza devam ederken, bu ödül bizi daha da motive ediyor. Bize destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.