ADİSYONA EKLENEN MÜZİK ÜCRETİ GÜNDEM OLDU

Restoran ve kafe fiyatları, kuver ve servis ücretleri derken, adisyona eklenen yeni bir ücret kalemi şaşkınlık yarattı. Antalya’da bir kafede çay içen bir vatandaş, adisyona müzik ücretinin de eklendiğini fark etti. 

14 Mayıs 2024
ADİSYONA EKLENEN MÜZİK ÜCRETİ GÜNDEM OLDU

 Restoran ve kafeler, yeni uygulamalarıyla müşterileri şaşırtmaya devam ediyor. Bahşiş verilmediği gerekçesiyle adisyonlara eklenen servis ücretinin kişi başına gösterilmesi, hem kuver hem servis ücretinin birlikte alınmaya başlamasının ardından, adisyona bir kalem daha eklendi.

 Antalya’da bir kafede çay içen bir vatandaş, adisyonunda 4 çayın yanında bir de ‘müzik ücreti’ olduğunu gördü. 500 TL’lik hesaptan 100 TL müzik ücreti talep edildi. Bu durum, vatandaşı şaşırttı ve adisyonu sosyal medyada gündem oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.