TÜFEĞİNİ TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU: BURSA'DA YAŞANAN KAZADA 75 YAŞINDAKİ EMİN K. AĞIR YARALANDI

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Çayırlı Mahallesi'nde bugün yaşanan trajik bir olayda, 75 yaşındaki Emin K., temizlik yapmakta olduğu ruhsatlı av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu ağır yaralandı. 

07 Mayıs 2024
TÜFEĞİNİ TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU: BURSA'DA YAŞANAN KAZADA 75 YAŞINDAKİ EMİN K. AĞIR YARALANDI

 Olay yerine gelen bilgilere göre, Emin K.'nin evinin bahçesinde tüfeğini temizlerken bir kaza meydana geldi. Tüfek kazara ateş aldı ve çıkan saçmalar Emin K.'nin başına isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Emin K., yakınlarının ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi.

 Yaralı, olay yerine sevk edilen ambulansla hızla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, yaralının şu anda iyi olduğu belirtildi.

 Jandarma ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazanın tam olarak nasıl gerçekleştiği ve olası ihmallerin olup olmadığı araştırılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.