VAHŞET EVİ!

Kilis'te, yaşanan olayda Suriye uyruklu ailede yaşanan dehşet verici olayda, baba, anne ve üç çocukları evlerinde ölü bulundu. 

06 Mayıs 2024
VAHŞET EVİ!

 Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde anne ve çocukların boğularak öldürüldüğü tespit edilirken, baba ise ağzı bağlı şekilde ipte asılı halde bulundu. Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

 Olay, gece geç saatlerde Nedimökmen Mahallesi'nde gerçekleşti. İnşaatlarda çalıştığı belirtilen Suriye uyruklu Yüsuf K. ile eşi ve üç çocuğundan haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri adrese gitti. Kapıyı açan olmayınca, evde ağır bir koku olduğu fark edildi. Ekipler, içeri girdiklerinde dehşet verici bir manzara ile karşılaştı: Baba Yüsuf K. ağzı bağlı şekilde iple asılı vaziyette bulunurken, eşi Merve K. ve çocukları Emine (8), Abdo K. (6) ve Ali K. (5) de ölü olarak bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde, Yüsuf K.'nın ip ile, eş ve çocuklarının ise boğularak öldürüldüğü belirlendi. Cesetler, evde yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

 Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.