Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim’in 23 Nisan Basın Açıklaması

 

22 Nisan 2024
Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim’in 23 Nisan Basın Açıklaması

Değerli Basın Mensupları,
Bugün, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanındaki çocukların sevincini, umutlarını ve geleceğe olan inancını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu bir kez daha birlikte yaşıyoruz. Bu özel gün, milletimizin egemenliğinin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğunu ve özgürlüğünü kutlama fırsatını bize sunmaktadır.23 Nisan, ulusumuzun bağımsızlığını temsil eden ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza adanmış anlamlı bir gündür. Bu vesileyle, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, sevgiyle, saygıyla, özveriyle büyütülmesi ve onların yetişkinliklerinde demokrasinin, özgürlüğün ve barışın temsilcileri olacaklarına yürekten inanıyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını simgelemesi bakımından önem taşır. Bu vesileyle, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı bayramda, tüm çocuklarımızın çocukluklarının keyfini çıkarabilmesi, sevgi dolu bir ortamda yetişebilmeleri ve eğitim olanaklarından eşit bir şekilde faydalanabilmeleri için çaba harcamalıyız.


Çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve başarılı bir geleceğe sahip olmaları için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluğun bilinciyle, çocuklarımızı yetiştirirken onların özgüvenlerini geliştirmeli, sevgi ve saygıya dayalı bir ortam sağlamalı ve eğitim haklarından tam anlamıyla faydalanmalarını sağlamalıyız.
Bugün, çocuklarımıza sevgi ve saygıyla yaklaşarak, onların yaşadıkları dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeleri için gereken her türlü desteği vermeliyiz. Onların başarılarına tanıklık ederken, geleceğimizin ne kadar parlak olduğunu bir kez daha görebiliriz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm çocuklarımıza ve milletimize esenlik dolu, mutlu bir bayram diliyorum.
Saygılarımla,

Ahmet SEVİM
Cumhuriyet ve Adalet Partisi
Genel Başkanı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.