ŞANLIURFA'DA ANNE VE KIZINDAN HABER ALINAMIYOR

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Mance Mahallesi'nde yaşayan 32 yaşındaki Güler Durmaz ve 10 yaşındaki kızı Hülya Durmaz'dan iki gündür haber alınamıyor. Baba Mehmet Durmaz, eşinin ağır psikiyatri ilaçları kullandığını belirterek, yetkililerden yardım istedi. 

20 Nisan 2024
ŞANLIURFA'DA ANNE VE KIZINDAN HABER ALINAMIYOR

İddiaya göre, Güler Durmaz dün eşini arayarak Balıklıgöl'e gitmek istediğini söyledi. Ancak o günden beri Güler Durmaz ve kızı Hülya Durmaz'dan haber alınamıyor.

Baba Mehmet Durmaz, eşinin ağır psikiyatri ilaçları kullandığını belirterek, can güvenliğinden endişe ettiğini dile getirdi. Durmaz, yetkililerden eşinin ve kızının bulunması için yardım istedi.

Durmaz, "Her yerde çocuğuu ve eşimi arıyorum fakat bir iz bulamadım. Öncelikle tüm Şanlıurfalı kardeşlerimden bir ricam var. Dünden beri eşim ve kızım kayıp. Kayıp olmasının nedeni de eşim psikiyatri hastasıdır, ruhsal problemleri bulunmaktadır. En son görüştüğümüzde Balıklıgöl'e gideceğini söyledi. Ben de izin verdim. En son oğlumla görüşmüş, Balıklıgöl'de olduğunu söylemiş, ondan sonra telefonu kapalı bir daha haber alamadık. Burada tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizden, valimizden, emniyet müdürümüzden rica ediyorum, bir an önce kızımı ve eşimi bulsunlar, bize teslim etsinler. Çünkü eşimin sağlık sorunları var. Ağır psikiyatri ilaçları kullanıyor. Akli melekeleri yerinde değil. Eşimin ve kızımın hayatta olup olmadığını bilmiyorum. Çok endişe içerisindeyiz. Bize yardımcı olun" ifadelerini kullandı.

 

Olayla ilgili olarak arama çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.