ANTALYA’DA PARKTA CİNAYET: FIRAT ERBİ SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Antalya'nın Kepez ilçesinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen trajik olayda, Fırat Erbi adındaki bir kişi, kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından parkta silahla vurularak yaşamını yitirdi. 

15 Nisan 2024
ANTALYA’DA PARKTA CİNAYET: FIRAT ERBİ SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, Yavuz Selim Mahallesi'ndeki bir parkta saat 06.00 sularında gerçekleşti. Fırat Erbi, ansızın saldırganın silahlı saldırısına maruz kalarak her iki bacağından vuruldu. Olay yerine hemen çağrılan polis ve sağlık ekipleri, Erbi'yi Antalya Şehir Hastanesi'ne yetiştirdi, ancak tüm müdahalelere rağmen Fırat Erbi hayatını kaybetti.

Olay yerinde yapılan incelemelerde, 4 adet boş kovan bulunması üzerine polis ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit etmek ve olayın ardındaki sebepleri aydınlatmak için detaylı bir soruşturma başlattı.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.