ANTALYA TELEFERİK KAZASI: BAŞKAN BÖCEK'TEN AÇIKLAMALAR GELDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen teleferik kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Böcek, kazada bir kişinin hayatını kaybettiğini ve yedi kişinin yaralandığını belirtti. 

13 Nisan 2024
ANTALYA TELEFERİK KAZASI: BAŞKAN BÖCEK'TEN AÇIKLAMALAR GELDİ

Böcek, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dün saat 17.28'de meydana gelen bu talihsiz kaza sonucunda, Antalya Büyükşehir Belediyemizin bir şirketinin işlettiği teleferikte bir vatandaşımız hayatını kaybetti, yedi vatandaşımız yaralandı. Tahliye sırasında üç yaralı daha oldu ve toplamda on vatandaşımız hastaneye kaldırıldı" dedi.

 

“Bizim Antalya Büyükşehir Belediyemizin bir şirketinin işlettiği, 2017 yılında bizden önce faaliyete geçirilen bir teleferik” diyen Başkan Muhittin Böcek: “Burası her yıl bakımdan geçer 2017 yılından beri. Bu bakımı yapan firma da Antalya, Pamukkale, Bursa Uludağ gibi yerlerde de tecrübeli bir firma. Biz 17.28’de bu olay olduğu an buraya geldik. Kriz masasından izliyoruz. İtfaiyemiz burada. Genel başkanımız aradı, genel başkan yardımcılarımızın ikisi burada, grup başkanvekilimiz, belediye başkanlarımız burada. Toparlayacağız. Neden kaynaklandığına dair araştırmalar yapacağız. Bütün amacımız vatandaşlarımızı bir an evvel kurtarmaktadır" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.