KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI MESUT KOCAGÖZ’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

09 Nisan 2024
KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI MESUT KOCAGÖZ’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Saygıdeğer Kepezli Hemşehrilerim,

Rahmet ve bereket dolu Ramazan ayını geride bırakarak bir kez daha bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günler, dayanışmanın ve birlik beraberliğin en güzel örneklerini bizlere sunuyor.

Ramazan boyunca binlerce hemşehrimizle bir araya gelerek iftar sofralarında buluşmanın gururunu yaşadık. Sofraların paylaşıldığı, sevgilerin büyüdüğü bu özel ayı geride bırakırken, bayramın coşkusunu hep birlikte kutlayacağız.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesindeki inanç, irade ve kararlılığıyla yürüdüğümüz seçim sürecini, demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.

31 Mart yerel seçimlerinde gerçekleşen zaferimiz, siz değerli hemşehrilerimizin destek ve katkılarıyla mümkün oldu. Büyük bir hayalin gerçeğe dönüşmesi, demokratik sürecimizin en güzel örneklerinden biri olarak tarihe geçti. Bu gururu bizlere yaşatan, bizi her zaman destekleyen ve güvenen Kepezli hemşehrilerime en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelecek 5 yıllık süreçte, birlik ve beraberlik içinde Kepez'imizi büyük bir dönüşüme taşıyacağız. Hep birlikte, Kepez'in yeniden doğuşuna tanıklık edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Ramazan’da edindiğimiz güzellikleri bayram sonrasına da taşıyarak dayanışma ve hoşgörü ikliminin ülkemizde hüküm sürmesini ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, aziz milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Saygılarımla,

MESUT KOCAGÖZ
KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.