GAZETECİ DR. HABİB AYTEKİN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

08 Nisan 2024
GAZETECİ DR. HABİB AYTEKİN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

Ramazan Ayı'nın ardından bu yıl da huzur, mutluluk ve bereket dolu bir bayramı millet olarak hep birlikte idrak edeceğiz.Yüreklerin ayrı bir coşku ile attığı, dargınların barıştığı, hüzünlerin mutluluğa dönüştüğü bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın heyecanı içindeyiz.

Gönüllerimize zenginlik veren on bir ayın sultanı Ramazan Ayı boyunca, manevi bir disiplin içinde tuttuğumuz orucun ardından bayram günleri birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları ile birbirimizi kucakladığımız müstesna günlerdir. Bayramlar, günlük hayatın koşuşturması içinde ihmal edilebilen kimsesizleri ve ihtiyaç sahiplerini hatırlama, gönülleri kaynaştırma zamanlarıdır.

Farklı inanç ve kültürlerin bayramlarının karşılıklı saygı ve hoşgörü içerisinde coşku ile kutlandığımız ülkemizde, hüzün ve acının eksik olmadığı günümüz dünyasına sevgi, hoşgörü, kardeşlik anlayışı ile ilham kaynağı olmayı sürdürmektedir. Elbirliği ile bu birikimi yaşatmak konusunda her birimize düşen sorumluluğun farkında olarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz.

Millet olarak idrak edeceğimiz bu bayram, kardeşliğimizi pekiştirmek ve geleceğe daha umutla bakabilmek için bize verilmiş bir armağandır. Yaratılıştan gelen kardeşliğimizin perçinlendiği bu bayram günlerinde, aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaş ve dostlarımıza hürmet ve muhabbetlerimizi gösterelim. Büyük bir mutluluk ve huzur içinde idrak edeceğimiz bayramda, evinden, yurdundan uzakta bayram neşesi bekleyen misafirlerimize de bayramın sevincini, neşesini samimi duygularla hissettirelim.

 Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemizin Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramın; sevgi, saygı, yardımlaşma, kaynaşma, hoşgörü, kardeşlik ve barışa vesile olmasını dilerim.


GAZETECİ
DR. HABİB AYTEKİN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.