MERAL AKŞENER ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

İYİ Parti'de Genel Başkanlık için Adaylık Yarışı Hız Kazanıyor 

08 Nisan 2024
MERAL AKŞENER ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

 İYİ Parti'nin seçimli olağanüstü genel kurultayı öncesinde heyecan dorukta. Genel Başkan Meral Akşener'in aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte, parti içinde başkanlık için yeni bir dönem başladı.

 Akşener'in aday olmayacağını belirttiği kurultayda, İYİ Parti Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve TBMM Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu genel başkanlık için adaylıklarını açıkladılar.

 Yazılı basın açıklamasında; "2028’e giden yolda rotamızı belirleyeceğimiz seçimli olağanüstü kurultayımızda Genel Başkanlığa aday olmayacağımı ilan ediyorum." Diyen Akşener, aday olacak kişilere başarılar diledi.

 

 Akşener'in açıklamalarıyla birlikte parti içindeki istifalar da dikkat çekiyor. Ekonomi Politikaları Başkanlığı'ndan istifa eden Bilge Yılmaz ve GİK üyeliğinden ayrılan İrem Yaman'ın ardından, İYİ Parti GİK üyesi Ahmet Zeki Üçok'un Meral Akşener'e yönelik eleştirileri parti içinde tartışma yaratıyor.

 Seçim sonuçlarıyla birlikte İYİ Parti'de yapılan değerlendirmeler ve parti içi dinamikler, genel kurultay öncesi heyecanı artırırken, Genel başkanlık için adaylık yarışında yaşanan hareketlilik, parti üyeleri ve kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. İYİ Parti'nin önümüzdeki dönemdeki yönetim kadrosu, kurultayın belirleyici gündem maddelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.