BAŞKAN NİYAZİ NEFİ KARA İLK PROGRAMI’NDA ŞEHİT ANMASINA KATILDI

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, görevi devir aldıktan sonraki ilk programını Manavgatlı Şehit Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak’ın kabrine gerçekleştirdi. 

05 Nisan 2024
BAŞKAN NİYAZİ NEFİ KARA İLK PROGRAMI’NDA ŞEHİT ANMASINA KATILDI

4 Nisan 2012 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde hain terör örgütü tarafından şehit edilen Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak’ın şehadet yıldönümünde okutulan Yasin’e katılan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, şehidin ailesiyle bire bir ilgilendi.

Başkan Niyazi Nefi Kara’ya, eşi Hacer Ceyhan Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve Manavgat Belediyesi Meclis Üyeleri de eşlik etti. Şehidin kabri başında dua eden Başkan Niyazi Nefi Kara, vatan için canını veren bütün kahramanları saygı, minnet ve rahmetle andığını söyledi.

Başkan Niyazi Nefi Kara, “Göreve gelmemizin ardından ilk programımızı Manavgatlı şehidimiz Ahmet Ozan Şarlak’ın kabrinde gerçekleştirdik. Peygamberlik makamından sonraki en büyük makamdır şehitlik. Vatanımız ve bayrağımız için kanının son damlasına kadar savaşan tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Eli öpülesi ailemize de sabır ve başsağlığı diliyorum. Onlar bize komutanımızın emaneti. Her zaman onların yanında olacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.