GAZETECİ DR. HABİB AYTEKİN ÖDÜLÜNÜ EFSANE YÖNETMEN MEHMET ALİ GÜNDOĞDU VE MSG TV EKİBİNDEN ALDI

 

05 Nisan 2024
GAZETECİ DR. HABİB AYTEKİN ÖDÜLÜNÜ EFSANE YÖNETMEN MEHMET ALİ GÜNDOĞDU VE MSG TV EKİBİNDEN ALDI

MSG Yapımın MSG TV proje ve yatırımları için planlama çalışmaları tüm hızı ile devam ederken Dünyanın 3. En İyi yönetmeni seçilen Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu ve MSG Yapımın kurucularından aynı zamanda Efsane Yönetmenin eşi Saliha Gündoğdu ile birlikte Yapım merkezinde gazeteci Dr. Habib Aytekin’e 50. Yıl ödülünü takdim etti.

MSG Yapımın Sosyal Medya Yönetimi ve Danışmanı Eyüp Balcı MSG TV’nin sosyal medya platformlarında etkin bir şekilde yönetilmesine sürecinde MSG TV’nin marka bilinirliğini artırma, hedef kitle ile etkileşimi güçlendirme ve dijital pazarlama hedeflerine ulaşma amacında ciddi katkılar sağlaması adına Gazeteci Dr. Habib Aytekin’e almış olduğu ödül için kendisini kutlamıştır.

10 yıldan fazla süredir Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu’nun yanında Prodüksiyon Müdürü olarak bulunan İsa Demir’de almış olduğu ödül için Gazeteci Dr. Habib Aytekin’i tebrik etti.


MSG Yapımın Hukuksal Danışmanı Av. Kadir Doğru Gazeteci Dr. Habib Aytekin’e 50.yıl ödülü için meslek hayatına katkıları dolayısıyla teşekkürlerini sunarak tebrik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.