BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN İFTAR BEREKETİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Karaalioğlu Parkı, Atatürk Spor Salonu’nda, Ramazan ayı boyunca binlerce vatandaşa iftar ikram ediliyor. 

21 Mart 2024
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN İFTAR BEREKETİ

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi ruhunu şehrin her köşesine taşıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı vatandaşların iftarını açabilmesi iftar yemeği ikramında bulunuyor.

On bir ayın sultanı Ramazan’da birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğini yaşatan Büyükşehir Belediyesi, Karaalioğlu Parkı içerisinde bulunan Atatürk Spor Salonu’nda kurduğu iftar sofrasında binlerce vatandaşa iftar saatinde sıcak yemek ikramında bulunuyor.

Antalyalılar, iftar topunun atılmasının ardından hep birlikte dualar eşliğinde oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşıyor. Belediye ekipleri her gün 1200 kişiye dört çeşit yemek ikram ederken, Ramazan ayının manevi ruhunu yaşatıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.