AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI FUHUŞ SKANDALINDA TUTUKLANDI!
Elazığ'ın Mollakendi beldesindeki AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan da dahil olmak üzere 5 kişi, fuhuştan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Doğan'ın, Elazığ merkezindeki kendi otelinde fuhuş yapıldığı iddiasıyla tutuklandığı belirtildi.
Elazığ'da bazı güzellik merkezleri, otel ve pansiyonlarda fuhuş yapıldığı ihbarları üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, "Cemre Operasyonu" adı altında eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyon sonucunda, Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan dahil olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin ardından ifadeleri alınan 5 zanlı daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.
AK Parti'li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın Elazığ kent merkezinde, daha önce yurt olarak kullanılan ve daha sonra otele dönüştürülen bir mekanda fuhuş yapıldığı iddiasıyla tutuklandığı öğrenildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Sosyal medyada 15 yaş sınırı: Yeni yönetmelik yayımlandı

BHA’da yeni yayın dönemi başladı: Dijital haber, dijital görünürlük

Ankara’da medya zirvesi: TİMBİR’in yeni Genel Merkezi törenle açıldı

ANTALYA’DA DEVECİLİK, DEVE GÜREŞLERİ VE YÖRÜK GELENEĞİ

ABP GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN ANTALYA’DA İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BU…
