Tütüncü, Antalya’nın ‘Altın Çağı’ projelerini açıklayacak
Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya’yı altın çağına taşıyacak 200’ün üzerindeki projeyi 29 Şubat’ta kamuoyuna açıklayacak.
Belediyecilikteki 15 yıllık hizmet tecrübesi ve memleket sevdası ile yola çıkan Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, projelerini Antalyalılarla paylaşacak. Tütüncü, Antalya’yı altın çağına taşıyacak projelerini 29 Şubat Perşembe, saat 13.00’da Nirvana Cosmos Theatre’da açıklayacak.

Antalya’nın ‘Altın Çağı’ vizyonunda; trafikten toplu ulaşıma, ekonomik kalkınmadan tarım ve hayvancılığa, temel belediyecilikten sosyal belediyeciliğe, imar ve şehircilikten turizme kadar 200’ün üzerinde proje yer alıyor. Tütüncü’nün ‘Altın Çağı’ vizyonunda trafik ve toplu ulaşım sorunlarına çözüm getirecek projeler kapsamlı bir şekilde yer alıyor. Kent hareketliliği, bisiklet yolları, yeni güzergahların analizi, genişleme yönleri, sıcak noktaların analizleri, ulaşım alternatif noktalarının analizi yapılarak turizm kenti Antalya’ya yakışır projeler ortaya konuldu.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler
Merkez Sağ Parti Bursa’da Coşkulu Kongreye Ev Sahipliği Yaptı

Vezirköprü’de Kunduz Er Meydanı Güreş Coşkusuna Sahne Oldu

Pop kraliçesi yeniden sahnede: Roya’nın Yeşil Tiyatro konserinden muhte…

Anahtar Parti Terme İlçe Yönetiminden Sıcak Havada Anlamlı Etkinlik: “S…

Terme TSO Başkan Adayı Muharrem Çelik: “Ayrıştırmadan, ortak akılla ve …
