Rusya, Ukrayna’da Okula Saldırdı Ölü ve Yarallı Var
"Rusya, Ukrayna’nın Zaporijya kentinin güneyindeki Orikhiv kasabasında, insani yardım malzemelerinin depolandığı bir okula saldırı düzenledi."
Rusya, Ukrayna’nın Zaporijya kentinin güneyindeki Orikhiv kasabasında bulunan, yardım malzemelerinin depolandığı bir okulu vurdu.
Saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.
Rusya, Ukrayna’nın Zaporijya kentinin güneyindeki Orikhiv kasabasında, insani yardım malzemelerinin depolandığı bir okula saldırı düzenledi. Ukrayna Acil Durumlar Servisi, saldırıda 4 kişinin yaşamını yitirdiğini, 11 kişinin yaralandığını duyurdu.
10’dan fazla kişinin de enkaz altında olduğu, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü aktarıldı. Hayatını kaybedenlerinin üçünün kadın olduğu duyuruldu.
SAVAŞ SUÇU KANITLARI TOPLANIYOR
Ukrayna Ulusal Polisi’nden yapılan açıklamada ise bölgede çalışmaların sürdüğü ifade edilerek, “İstihkamcılar sivil halk üzerinde kullanılan mühimmatın türünü belirliyor. Polis memurları bir savaş suçunun kanıtlarını toplamaya devam ediyor” denildi.
Kaynak: DHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamboçya ile ilişkilerimiz hızla gelişiyor

ATSB’DEN ANTALYA’DA ÖNEMLİ ZİYARET TRAFİĞİ! KÖKSAL SELÇUK VE YÖNETİMİ S…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki sel felaketi ile ilgili Bakan Kuru…

DMM'den bedelli askerlikte 28 gün kaldırılıyor iddiasına yalanlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fon meselesi sermaye piyasalarını kriminalize et…
