GÜNOĞLU GROUP DEPREM BÖLGESİNDE

 

18 Mayıs 2023
GÜNOĞLU GROUP DEPREM BÖLGESİNDE

 6 Şubatta ülkenin 11 ilinde büyük bir afet olmuş ve tüm Türkiye tek yürek olmuştu. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışmıştık. İlk 1 ay  yoğun bir yardım kampanyasıyla bölgeye Akın akın yardımlar ulaştı . 1 aydan sonra çoğu kendi işine gücüne devam etti. Bölgede koca yürekli sağ elin verdiğini sol el görmeyecek şekilde yardım yapmaya devam edenleri 2  gün önce Burdur il özel idaresi ekiplerimizden olan burdur’a gelen arkadaşlarımızdan öğrenince onur ve gurur duyduk.

 Sessizce 3 ay geçmiş olmasına rağmen Hatay defne ve Hatay hassada aşevi bulunan Burdur'un gururu Günoğlu Grup günlük 10 bin kişiye yemek vermekteymiş. Öğrendiğime göre de ihtiyaç bitinceye kadar Günoğlu Grubun ekipleri deprem bölgesinde kalacakmış. Günoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gün  6 şubat’taki depremde yardımları ile adını çokça bahsedilen Mustafa Gün Deprem sonrası zaman geçse de halen deprem bölgesinde 5000 bin kişiye yemek dağıtmaktadır. Günoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üst üste bir kaç sefer Burdurun en iyi iş insanı ödülünü almıştır.

UĞUR AYDOS

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.