MERKEZ VE KIRSALA EŞİT HİZMET

Konyaaltı Belediyesi, bir yandan kırsal mahallelerdeki yollarda iyileştirme ve genişletme çalışmaları yaparken, diğer yandan merkezdeki mahallelerde kaldırım çalışmalarına hız verdi. 

13 Nisan 2023
MERKEZ VE KIRSALA EŞİT HİZMET

 Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptığı çalışmaları hızlandırdı. Mahalle muhtarları ve ilçe sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda çalışmalar yürüten Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde yer alan 5 sokaktaki kaldırım çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın kullanımına sundu. Ekipler, Uncalı Mahallesi 1291, 1293, 1360 ve 1253 ile 1255 sokak kesişimindeki kaldırımların yapımını kısa süre içerisinde tamamladı. Akdamlar ve Aydınlık Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunun genişletme çalışmasının da tamamlandığı bildirildi.

KIRSALDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yaz aylarında artan nüfus nedeniyle sıkça kullanılan yayla yollarında da çalışmalara başlayan ekipler, Geyikbayırı Mahallesi ve çevresinde yol genişletme çalışmaları yapıyor. Mahalle muhtarları ve vatandaşların kendilerine ulaştırdıkları talepleri hızlı bir şekilde değerlendirerek harekete geçtiklerini aktaran Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Gerek merkez gerekse de kırsal bölgelerdeki çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yapımını tamamladığımız kaldırım ve yeni yollar vatandaşımıza hayırlı olsun’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.