DOĞANIN MİNİK BEKÇİLERİ

Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen çevre koruma etkinliğinde öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’nda çevre temizliği yaptı. 

12 Nisan 2023
DOĞANIN MİNİK BEKÇİLERİ

 Özel bir okul ile iş birliği yapan Konyaaltı Belediyesi, ilkokul 4’ncü sınıf öğrencilerine doğayı koruma ve çevre bilinci aşılamak amacıyla çevre koruma ve geri dönüştürülebilir atık etkinliği düzenledi. ‘Çevreyi Koruma- Çevre Bilincini Geliştirme’ etkinliği kapmasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’nda temizlik yapan öğrenciler, çevreden topladıkları geri dönüştürülebilir atıkları kumbaralara attı.

 Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, etkinlik öncesinde öğrencilere temizlik ve geri dönüşüm hakkında ilgili bilgi verdi. Kısa bilgilendirmenin ardından minikler parkta bulunan cam, plastik, poşet vb. atıkları toplamaya ve çevreyi süpürge ile temizlemeye başladı.

Özellikle geri dönüştürülebilir atıklar konusunda önemli projeler geliştiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘çöpten para kazanan belediye’ sloganıyla topladıkları atıklardan, belediye giderlerinde tasarruf yapılmasını sağlıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.