KARAVAN PARK’TA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, turizmin başkenti Antalya’ya ziyarete gelen karavan tatilcilerin konaklayabilmeleri için başlattığı ‘Karavan Park’ projesinde çalışmalar devam ediyor. Park alanında yer alacak yapılar ortaya çıktı. 

12 Nisan 2023
KARAVAN PARK’TA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Konyaaltı İlçesinde Minicity arkasındaki alanda yapımı devam eden Karavan Park, 

kente ziyarete gelen yerli ve yabancı karavan tatilcilerinin güvenli ve konforlu bir alanda konaklayabilecekleri buluşma noktası olacak. 

YAPILAR ORTAYA ÇIKTI 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda karavanla seyahat eden tatilcilerin kente yoğun ilgi göstermesi sonucunda sokak ve caddelerde yaşanan kontrolsüz park sorununun önüne geçmek ve ortaya çıkan karavan parkı ihtiyacı üzerine harekete geçmişti. Arapsuyu Mahallesi’nde 50 karavan kapasiteli, elektrik, alt yapı ve sosyal donatı alanlarının yer alacağı Karavan Park projesi için çalışmalar Şubat ayında başladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yatırımlar Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla Arapsuyu Mahallesi’ndeki 6 bin 500 metrekare alan üzerinde inşaat faaliyetleri devam ediyor. Çamaşırhane, mutfak, banyo ve tuvaletlerin yer alacağı yapılar ortaya çıktı. Yapıların içerisindeki mekanik, alt yapı, izolasyon ve zemin çalışmaları da sürüyor. 

KONFORLU VE GÜVENLİ PARK ALANI 

Sahile 400 metre mesafede ve 50 karavan araç kapasiteli olan park alanında, karavanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak elektrik ve sıhhi tesisat alt yapısı da olacak. Ailelerin güven ve konfor içerisinde konaklayabilecekleri Karavan Park içerisinde, büfe, çamaşırhane, mutfak, banyo ve tuvaletler yer alacak. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.