CHP MANAVGAT İKTİDAR ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve CHP Antalya Milletvekili Aday Adayları, Millet İttifakı’nı 14 Mayıs’ta iktidara taşımak için sahaya indi. 

14 Mart 2023
CHP MANAVGAT İKTİDAR ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Antalya Milletvekili Aday Adayları, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Oykun Başar ve beraberindeki heyet, Manavgat’ın ticari faaliyetinin en yoğun olduğu tüketici pazarı olan Pazartesi Pazarı’nda üretici, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Tüm esnaf ve vatandaşlarla bire bir ilgilenen ve sıkmadık el bırakmayan Başkan Oykun Başar ve Milletvekili aday adayları, iktidar projelerini halka anlattı. Artan nakliye maliyetleri, üretimin düşük seviyede olması ve alım gücünün neredeyse kalmadığını belirten pazarcı esnafı, mahsüllerin ellerinde kaldığını ve ticaret yapamaz hale geldiklerini belirterek bu düzene dur diyeceklerini söyledi. Pazara alışverişe gelen vatandaşlar ise, enflasyonun altında ezildiklerini, pazara ve markete çıkarken oldukça zorlandıklarını ve temel ihtiyaçları karşılamamın bile lükse girdiğini ifade etti.

BAŞKAN BAŞAR; “HEM ÜRETİCİ HEM DE TÜKETİCİ PERİŞAN”

CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, üretici ve tüketici dahil halkın tüm kesimlerinin derin bir yoksulluk içerisinde olduğunu vurgulayarak çürüyen ekonomik sistemin Millet İttifakı iktidarında son bulacağını belirtti. Başkan Başar, “Kentimizin en büyük Pazar yerini ziyaret ederek hem vatandaşlarımızla bir araya geldik. Durum o kadar acı ki hem üretici hem tüketici perişan halde. Bu millet rızkını taneyle almayı hak etmiyor. Bu ülke insanı gönlünden geçeni alabilmeli. Bu yağma ve talan düzeni 14 Mayıs’ta son bulacak. Milletimiz, artık huzur ve refah içerisinde yaşamak istiyor. Ancak mevcut iktidar ise bu hakkı sadece yandaşlarına tanıyor.

 Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 84 milyonun sesi olacak. Milletin derdini Millet İttifakı çözecek. Halkın iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Yoksuldan alınıp zengine verilen bu düzenin son bulacağı günler çok yakın. Başlıyoruz, başlıyoruz, başlıyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.