TÜTÜNCÜ; “BU ZOR GÜNLERİN İZLERİNİ BİRLİKTE SİLECEĞİZ”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Afetler ne kadar büyük olursa olsun, bizim dayanışma duygularımız, milletimizin estirmiş olduğu bu yardımlaşma rüzgarı ben inanıyorum ki; her şeyin üstesinden gelecek. Bu zor günlerin izlerini birlikte ve beraberce silmeye çalışacağız.” dedi. 

27 Şubat 2023
TÜTÜNCÜ; “BU ZOR GÜNLERİN İZLERİNİ BİRLİKTE SİLECEĞİZ”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çiğdem Çiçekleri Kadın Kooperatifinin düzenlediği dua ve yemek etkinliğinde depremzede ailelerle bir araya geldi. Çiğdem Çiçekleri Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Bal, kooperatif üyeleri ve depremzede ailelerin katıldığı programda konuşan Başkan Tütüncü, “Birlik ve beraberliğimizle bu zor günleri birlikte aşacağız.” dedi. “Afetler ne kadar büyük olursa olsun, bizim dayanışma duygularımız milletimizin estirmiş olduğu bu yardımlaşma rüzgarı ben inanıyorum ki; her şeyin üstesinden gelecek.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Biz birbirimize bir duvarın tuğlaları gibi kenetlendikçe inanıyorum ki; bu zorlukları, bu güçlükleri kolaylaştıracağız. Her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Ya da her güçlükten sonra bir kolaylık vardır.

  Bu bizim anlayışımızın tamda merkezinde olan bir yaklaşım. İnanıyorum ki; Allah’ımız bu zorluktan sonra bir kolaylık yaratacaktır. Bizler necip bir millete sahibiz, necip bir milletin evlatlarıyız. Herkes seferber oldu. Genciyle yaşlısıyla çocuğuyla… Herkes deprem bölgesindeki kardeşlerimiz için, deprem bölgesinden kentimize gelen kardeşlerimiz için bir şeyler yapmak için çırpınıp durdu. Son 20 günde biz bunlara şahit olduk. Bu güzelliklerle, bu birlik ve beraberliğimizle bu günleri de aşacağız. Bugün burada birbirimize sevgiyle bakmak, birbirimizi kucaklamak çok büyük bir anlam taşıyor.”diye konuştu.  

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  belediye ve Çiğdem Çiçekleri Kadın Kooperatifi işbirliğiyle depremzedeler için psikolojik destek ve sosyal destek anlamında da çalışmalar yapacaklarını da bildirdi.

YARDIMLAŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİ

Antalya’daki depremzede aileleri en iyi şekilde misafir edeceklerini belirten Başkan Tütüncü,  “Bu zor günlerin izlerini birlikte ve beraberce silmeye çalışacağız. Kalplerimizde herkese yetecek kadar bir yer var.  Akdeniz’in insanı sıcaktır. Bizim kalplerimiz Akdeniz kadar geniştir. Bu günleri yardımlaşmanın en güzel örneklerini göstererek, aşacağız. Hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Rabbim şehitlik mertebesi nasip etsin. Bu zor günleri hep beraber aşacağız. Ben bu güzel buluşmayı düzenledikleri için, deprem bölgesine yardımları için, hepimize destekleri için, şehrimize kattıkları güzellikler için Çiğdem Bal ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. “ dedi. Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından depremzede ailelere kendi elleriyle yemek ikram etti.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.