MEVLİD 23.02.2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 15.30 DA, MURATPAŞA CAMİİ’NDE

 

22 Şubat 2023
MEVLİD 23.02.2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 15.30 DA, MURATPAŞA CAMİİ’NDE

22.02.2023 günü UTEF  Uluslarası Tüm Engelliler Yaşlılar  Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı ve Kurucusu Can yoldaşım sevgili eşim M.Mete Kaçar’ı kaybetmenin 1. sene-yi devriyesinde Ve Sonsuzluğa uğurlanışları aynı güne denk gelen; Leman Gebizli Umut Işığı Derneğinin adını taşıdığı Canım annem E. Leman Gebizliyi kaybetmenin 11. sene-yi devriyesinde tüm sevenleri sevdikleri ve dostlarla mütevefaları birlikte anmak ve rahmetlerimizi göndermek üzere ASSİM’de yemekli mevlid etkinliği planlamıştık.

Ancak tüm ulusumuzu derinden yaralayan deprem felaketinden dolayı ve felakete uğrayan insanlarımıza gece gündüz destek olmaya çabaladığımızdan dolayı yemekli Mevlid-i ileri bir tarihte yapmaya karar verdik.Yemekli Mevlidimiz ayrıca ileriki tarihlerde duyurulacaktır.

Öte yandan , 23.02.2023 Perşembe günü saat 15.30 da, Merkezde Markantalya karşı çaprazda Muratpaşa Camii’nde Mevlit okunup, lokma döktürülecektir.

 

Tüm dostlarımızı duamıza bekleriz.

Mekanları Cennet olsun.Nurlar içerisinde uyusunlar.

Bu vesileyle asrın felaketi olarak adlandırılan depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan  rahmet, yaralılara şifa geride kalanlara sabır metanet diliyorum.Hepimizin başı sağolsun.
 

Güldane Kaya Kaçar
UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı Ve Leman Gebizli Tüm Engellilere Umutışığı Derneği Kurucu Başkanı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.