GALİBİYETİ KAÇIRAN KEPEZ YİNE LİDER

Ligin ilk maçını yaptığı Tokat temsilcisi Merkür Holding Erbaaspor ile yine golsüz berabere kalan Kepez, grup birinciliğini sürdürüyor. 

16 Ocak 2023
GALİBİYETİ KAÇIRAN KEPEZ YİNE LİDER

 Antalya’nın 3’üncü Lig temsilcisi Kepez Belediyespor, ikinci yarının ilk maçını yaptığı Tokat temsilcisi Merkür Holding Erbaaspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puanla döndü. Son 6 maçtır yenilmeyen Kepez Belediyespor, 34 puan ile grup liderliğini sürdürüyor.

 Karşılaşmanın baştan sona üstün tarafı olan Kepezlilerin bir topu direkten dönerken, kaleciyle karşı karşıya kaldıkları 3 pozisyonu da gole çeviremedi. Zirvedeki rakiplerin de berabere kalması ve yenilmesiyle liderlik pozisyonunu koruyan Kepezliler, 3 puanı kaçırmanın hüznü ve bir yandan da liderliği devam ettirmenin coşkusu ile Antalya’ya döndü. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.