BARİSTA KURSUNDA İKİNCİ DÖNEM

Kendi kafesini açmak ya da kahveye dair daha çok bilgi sahibi olmak isteyenlerin ilgi gösterdiği Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin ücretsiz barista kursunda ikinci dönemi için açılan 250 kişilik kontenjan bir günde doldu. 

14 Ocak 2023
BARİSTA KURSUNDA İKİNCİ DÖNEM

 Baristalık, son yıllarda hızla gelişen kahve sektörüyle birlikte başta gençler ya da kendi kafesini açmak isteyen girişimci, girişimci adayları arasında popüler olmaya başladı. Kahvenin hazırlanmasıyla birlikte sunumunu da içeren bu yeni mesleği öğrenmek isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği Muratpaşa Belediyesi’nin ücretsiz barista kursunda ikinci dönem başlıyor.

 Dünyaca ünlü kahve markası Schiller’le birlikte gerçekleştirilen kursun 250 kişilik kontenjanı 24 saatte doldu. Kursta eğitimler, 23 Ocak’ta başlayacak. 25’şer kişilik gruplar halinde verilecek eğitimler, saat 09.00’dan 16.00’ya devam edecek. 40 saatlik teorik ve uygulamalı derslerin ardından barista adayları sınava girecek. Başaralı olanlar, barista sertifikası almaya hak kazanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.