DUAYEN GAZETECİ ALİ ORHAN LAZALOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

 

24 Aralık 2022
DUAYEN GAZETECİ ALİ ORHAN LAZALOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Antalya'da gazetecilik yapan ve medya sektörünün tanınmış isimlerinden olan Ali Orhan Lazaloğlu, beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakım tedavisi sürerken hayatını kaybetti. Lazaloğlu’nun ölümü meslektaşlarını yasa boğarken, sevenleri sosyal medya hesaplarından ailesi ile basın camiasına baş sağlığı diledi.

VALİ ERSİN YAZICI: "DERİN BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM"

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, duayen gazetecinin ölümü sonrası sosyal medya hesabından, "Antalya’mızın duayen gazetecilerinden, Ali Orhan Lazaloğlu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum Ali Orhan Lazaloğlu’na Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini paylaştı.

MUHİTTİN BÖCEK: "BASIN CAMİAMIZA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de, sosyal medya hesabından "Antalya’mızın duayen gazetecilerinden Ali Orhan'ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle Konya’da öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm basın camiamıza baş sağlığı diliyorum" mesajını paylaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.