TİYATRO AKADEMİSİ İLK DERS İÇİN TOPLANDI

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi, öğrenci seçmelerinin yapılmasının ardından ders başı yaptı. 

15 Aralık 2022
TİYATRO AKADEMİSİ İLK DERS İÇİN TOPLANDI

 Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi, geçtiğimiz günlerde yaptığı öğrenci seçmelerinin ardından ilk ders için bir araya geldi. Tiyatro Akademisi seçme sınavlarında başvuru yaparak, dram, komedi, şarkı ve şiir alanlarında ter döken 180 öğrenci içerisinden seçilen 18 öğrenci, Genel Sanat Yönetmeni Haluk Cömert gözetiminde ders başı yaptı. İlk ders için belediye hizmet binası içerisinde yer alan Feslikan Salonu’nda toplanan Tiyatro Akademisi’nin, temel oyunculuk eğitimlerinin nisan ayına kadar devam edeceği bildirildi.

 Konyaaltı Belediyesi olarak sanatın her dalına önem verdiklerini ifade eden Başkan Semih Esen, “Seçmelerde başarılı olarak akademide yer almaya hak kazanan gençlerimizi kutluyor, başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyorum’’ dedi. Kursiyer adaylarını birçok değerlendirmeden geçirdiklerini ifade eden Genel Sanat yönetmeni Haluk Cömert ise nisan ayına kadar devam edecek olan derslerde öğrencilerin diksiyon, tiyatro tarihi, ses, nefes, mimik ve oyunculuk konularında eğitim alacaklarını söyledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.